PROMOS fórum

Další firemní SW => CW ovladače => Téma založeno: libor 16.09.2011, 10:03:38



Název: Překlad z FREDa přes CW dispečink
Přispěvatel: libor 16.09.2011, 10:03:38
Máme několik lokalit, které mají svůj dispečink s ControlWebem. Jednotky jsou na dispečink připojeny po sériové lince (RS-485) a vzhledem k občasným potřebám ladit, by se nám hodilo, kdyby se šlo připojit na jednotky zároveň i z FREDa, mít možnost spustit RUN režim a případně provést překlad, a to bez nutnosti vypínat nebo jinak zastavovat aplikaci v ControlWebu. Je to možné?

Dotaz zaslaný mailem (viz výzva (http://forum.elsaco.cz/index.php?topic=13.msg112#msg112)).


Název: Re: Překlad z FREDa přes CW dispečink
Přispěvatel: libor 19.09.2011, 11:50:41
S FREDem (http://www.elsaco.cz/index.php?file=./download/260_fred.php) od verze 2.4.1.1 a zejména s CW ovladači (http://www.elsaco.cz/index.php?file=./download/357_cwovl2.php) od verze 2.2.1.1 to možné je. Toto vlákno bude obsahovat příklad s potřebným nastavením, který ukáže, jak spustit RUN režim a/nebo nahrát z FREDa přes CW dispečink (CW ovladače) do jednotky.