PROMOS fórum

FRED - grafické vývojové prostředí => FRED - platforma CCPU-34 => Téma založeno: libor 15.01.2016, 12:18:54



Název: Testovací mód
Přispěvatel: libor 15.01.2016, 12:18:54
Chtěl bych si do programu na CCPU-34 vložit testovací mód, který bych nějakým způsobem aktivoval, mohl měnit vstupní hodnoty, kterými bych testoval například okrajové podmínky apod. Lze to nějak?


Dotaz zaslaný prostřednictvím sociálních sítí (viz výzva (http://forum.elsaco.cz/index.php?topic=13.msg112#msg112)).


Název: Re: Testovací mód
Přispěvatel: libor 15.01.2016, 12:24:54
Pro účely změny hodnoty je přímo na CCPU-34 možnost nastavit/změnit až 8 hodnot za pomoci kláves a 3místného displeje (lze tedy zadat hodnoty -99 až 999). V příloze je projekt, kde je ukázán princip. První měněnou hodnotu se přepíná režim, pokud je nastavena 0, tak se používá hodnota z projektu, pro hodnoty 1 až se používají hodnoty nastavitelné na CCPU-34. Mód je signalizován na LED (řada B) a používaná hodnota je zobrazena displeji při normální běhu.


(připojené soubory vidí pouze registrovaní uživatelé (http://forum.elsaco.cz/index.php?action=register))