PROMOS fórum

Další firemní SW => OPC server => Téma založeno: libor 09.02.2010, 11:00:23



Název: Nelze se spojit s OPC serverem
Přispěvatel: libor 09.02.2010, 11:00:23
Mám na počítači nainstalován váš OPC server a chci s ním komunikovat s PROMOTICem. Zkoušel jsem to na pracovním notebooku a všechno běželo bezvadně, ale na novém stroji mi nejde spojení mezi PROMOTICem a OPC server. Při pokusu o import datových položek to napíše, že není možné spojit se s OPC serverem. Kde je problém?


Dotaz zaslaný mailem (viz výzva (http://forum.elsaco.cz/index.php?topic=13.msg112#msg112)).


Název: Re: Nelze se spojit s OPC serverem
Přispěvatel: libor 09.02.2010, 11:06:52
Bohužel ani instalace našeho OPC serveru ani instalace PROMOTICu neobsahuje Proxy/Stub knihovny potřebné pro spojení klienta s OPC serverem. Z tohoto důvodu se nedařilo spojení mezi PROMOTICem a OPC serverem. Proto byly tyto soubory dne 9.2.2010 přidány do instalace našeho OPC serveru.