Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
23.09.2019, 06:55:42

Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
 
Fórum k produktům firmy ELSACO Kolín  

+  PROMOS fórum
|-+  FRED - grafické vývojové prostředí
| |-+  Aplikace FRED
| | |-+  Export více projektů najednou
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: 1 [2] Dolů Tisk
Autor Téma: Export více projektů najednou  (Přečteno 9920 krát)
Drahomír Hlubík
člen

Příspěvků: 5


« Odpověď #15 kdy: 02.07.2010, 11:17:59 »

Dakujem chyba bola vo mne, moj zvyk 192.168.0.1 dik za pomoc
Zaznamenáno
Drahomír Hlubík
člen

Příspěvků: 5


« Odpověď #16 kdy: 06.07.2010, 09:06:26 »

MAC 1 stanica
57160596

MAC 2 stanica
57160597

mozte mi poradit? Ping funguje, nastavenie PC podľa setupu CCPU a CW ani Fred nenacitava cez ethernet. Driver mam zatial trial.Chybove hlasenia CW boli medzera v nazve projektu takze to je OK.
Zaznamenáno
libor
moderátor+

Příspěvků: 388



« Odpověď #17 kdy: 07.07.2010, 05:18:12 »

MAC adresa pro výrobní číslo 57160596 je 00-0A-14-40-05-1B a pro výrobní číslo 57160597 je 00-0A-14-40-05-1C. Na setup stránce jsou vidět v dekadickém zápisu a dekadicky se i zapisují. Vzhledem k tomu, že se jedná o nové centrály, tak MAC adresy budou nastaveny dobře. Toto byl problém několik let nazpátek, ale zkontrolovat si je můžete.

Pokud Vám nefunguje komunikace ani z FREDa, tak zkontrolujte a vyzkoušejte toto:
- připojte pouze jednu stanici
- zkontrolujte, že máte nastavený kanál 4 (TCP) dle volby hlavního kanálu na stránce s návody pro PL2
- zkontrolujte, jestli máte správně nastavenou adresu stanice, IP a port (port by měl být 1998, IP dle nastavení v CCPU)
- zkontrolujte na setup stránce jednotky CCPU, jestli máte vybrané Active connect na Ethernet (nebo Disabled) viz Změna IP na stránce s návody pro PL2
- z PL2 ovladače FREDa můžete testovat spojení snadno a rychle na kartě Komunikace (viz obrázek v příloze)
- připojte se k centrále přímo z PC kříženým kabelem, tím vyloučíte problémy na síti

Stačí zkoušet připojení z ovladače FREDa, vše ostatní je stejné nebo podobné.
Zaznamenáno

Drahomír Hlubík
člen

Příspěvků: 5


« Odpověď #18 kdy: 07.07.2010, 06:39:53 »

Ďakujem len ešte ako zmením kanál na CCPU 03 keď nemám display. A ako v CW vygenerovať dve IP pre dve CCPU na sieti.
Zaznamenáno
libor
moderátor+

Příspěvků: 388



« Odpověď #19 kdy: 07.07.2010, 08:48:02 »

Bohužel v tuto chvíli není možná změna hlavního kanálu bez CKDM. Je to možné řešit zápůjčkou CKDM.

Druhou možností, kterou se teď budu snažit ověřit a vytvořit, je SW nastavení zaflashování konfigurace (nejlépe z jednoduché jednoúčelové aplikace).
Zaznamenáno

libor
moderátor+

Příspěvků: 388



« Odpověď #20 kdy: 13.08.2010, 10:16:37 »

Součástí instalace nové verze aplikace FRED (od verze 2.1.18.3) je i utilitka CCPUset, kterou lze změnit nastavení hlavního kanálu i bez CKDM.
Zaznamenáno

Stran: 1 [2] Nahoru Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  


Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!